X

Squeeze my talent!

Detacheringsbureau docenten

Welkom bij LimeWise: detacheringsbureau docenten

Zoekt u een detacheringsbureau voor docenten? Bij ons vindt u talent. Gedreven mensen vol passie bieden wij u aan. U zoekt echt een talent dat toegevoegde waarde heeft voor uw school? Hierbij zoekt u vast en zeker niet naar een docent die het na een aantal weken alweer voor gezien houdt. Dit kost u veel tijd en energie. Een nieuwe docent moet toch altijd een aantal weken worden ingewerkt. Neem contact op met LimeWise en uw vindt juist die docent die u nodig heeft. Die er is voor u en de leerlingen. Maar die ook zelf geniet van het werk.

Het docenten detacheringsbureau met docenten die het maximale uit zichzelf halen. Grenzen verleggen is belangrijk. Het beste uit jezelf halen is voor iedereen goed. Passie voor je vak hebben is noodzakelijk als je werkt in het onderwijs. Ons detacheringsbureau docenten selecteert personen op diverse kwaliteiten. Het belangrijkste vinden wij het hebben van talent en passie voor het vak. Neemt u contact op met ons detacheringsbureau, dan is er veel keus. Of u nu kiest voor een echte vakidioot of een bepaalde specialist, een ding hebben ze gemeen: talent voor het onderwijs en dan juist voor hun specifieke vak. Dit gaat absoluut een extraatje betekenen voor uw school of organisatie.
Het detacheringsbureau voor docenten biedt tegelijkertijd begeleiding. Zeker bij startende docenten is er veel uitval. Mensen switchen soms toch snel naar een andere baan. Ook docenten die al langer meedraaien besluiten soms ineens of soms na lang aarzelen om het bijltje er bij neer te gooien. Ons detacheringsbureau voor docenten brengt niet alleen de juiste mensen op de juiste plek, maar zorgt ook voor een intensieve begeleiding. Het is hierbij belangrijk dat een bepaalde cursus of een opleidingsprogramma exact aansluit op de dagelijkse praktijk van uw organisatie. Bel of mail nu naar een van de medewerkers van ons docenten detacheringsbureau. Bij ons vindt u talent. Mensen die blijven en gepassioneerd en professioneel hun werk doen.

Benieuwd wat LimeWise voor jou als Talent kan betekenen? Schrijf je hier gerust vrijblijvend in, wij zijn nieuwsgierig naar jouw ambities!

Inschrijven