X

Squeeze my talent!

Detacheringsbureau leraren

Persoonlijk detacheringsbureau leraren

Als u een persoonlijk en betrokken detacheringsbureau voor leraren zoekt, bent u welkom bij LimeWise. Wij vinden het geweldig als jonge mensen bewust kiezen voor een baan in het onderwijs. Hoe negatief de berichten soms ook zijn, hier kunnen mensen de baan van hun leven vinden. Ook hebben we veel belangstelling voor mannen en vrouwen die op oudere leeftijd een baan in het onderwijs zoeken. Het maakt hierbij niet uit of dit voor het eerst of voor een tweede of derde keer is. Als we maar ervaren dat er passie is. Dat is een belangrijke voorwaarde. Er moet een stuk verlangen zijn om de nieuwste generatie kennis en vaardigheden bij te brengen. Op welk gebied dat dan ook maar is. Het is soms wel een zoektocht om met deze passie op de goede plek terecht te komen. Wij zijn hierbij de ideale partner van zowel scholen als docenten.

Ons detacheringsbureau leraren is er voor scholen die op zoek zijn naar talent. Evengoed zijn wij de ideale partner voor docenten die een geschikte werkplek zoeken. Neem contact op met LimeWise en ontdek wat wij je aanbieden. Het is bijvoorbeeld mogelijk om eens mee te lopen op diverse organisaties. Zo ontdek je waar je jezelf thuis voelt. Je ziet waar jouw passie tot zijn recht kan komen. Ook zijn wij er voor de diverse opleidingen en cursussen. Een persoonlijke coaching vinden wij erg belangrijk. Stilstaan is achteruit gaan. Waarom zou je niet nog beter worden in je vak dan je nu al bent? Neem vandaag nog contact met ons op en we denken direct met je mee.
Ons leraren detacheringsbureau merkt ook dat er veel vacatures zijn in het onderwijs. Aan de ene kant kan dat een voordeel zijn als je een baan zoekt als docent. Aan de andere kant is het misschien ook een valkuil. Welke school kies je als het aanbod zo groot is? Wij zijn er voor een perfecte koppeling tussen jou en de meest geschikte organisatie. Wij hebben een groot netwerk en kunnen je dus heel gericht koppelen aan een bepaalde school of organisatie. Wil je een gesprek met ons plannen? Dat is zeker mogelijk. Ons kantoor bevindt zich in Tilburg. Weet dat je daar van harte welkom bent. Ook telefonisch staan we je graag te woord. Uiteraard behoort het versturen van een e-mail ook tot de mogelijkheden. We reageren hier zo snel mogelijk op.

Benieuwd wat LimeWise voor jou als Talent kan betekenen? Schrijf je hier gerust vrijblijvend in, wij zijn nieuwsgierig naar jouw ambities!

Inschrijven