X

Squeeze my talent!

Detacheringsbureau onderwijs

Persoonlijk detacheringsbureau voor onderwijs

Het is geweldig als je ervoor kiest om het onderwijs in te gaan. Je mag de nieuwe generatie kennis en vaardigheden bijbrengen. Nu is het alleen nog zaak om op de juiste plek te komen. Het onderwijs detacheringsbureau is daarbij je ideale partner. Neem contact met ons op en je ontvangt van ons een persoonlijke coach. Deze gaat met jou op expeditie. Samen ontdekken jullie waar de weg voor jou naar toe gaat.

Het onderwijs detacheringsbureau is er om te sparren met collega’s. Gebruik maken van de diensten van LimeWise biedt je veel voordelen. Je kunt meekijken in de keuken van verschillende organisaties. Er zijn mogelijkheden om opleidingen te volgen. Het is nooit verkeerd om je vaardigheden op een nog hoger niveau te tillen. Ideaal is ook het sparren met collega’s. Van elkaar leer je ontzettend veel. Onze persoonlijke coach staat altijd voor je klaar. Al je vragen mag je stellen. We denken altijd met je mee. Een beter detacheringsbureau voor onderwijs vind je nergens.
Het detacheringsbureau voor onderwijs koppelt je aan de arbeidsmarkt. LimeWise is een detacheringsbureau voor onderwijs dat van jouw expeditie graag een succesvolle trip maakt. Omdat wij een groot netwerk hebben, kunnen we jou heel gericht aan een bepaalde school of organisatie koppelen. Wil je meer over ons weten? Lijkt het je fijn om elkaar een keer te spreken? Ons kantoor is in Tilburg. Je bent daar van harte welkom. Misschien is dat voor jou veel te ver en neem je liever telefonisch contact op. Ook dat is prima. We horen graag van je. Stuur ook gerust een e-mail of vul het contactformulier op de site in. Je zult al snel onze energie en passie voor het vak ervaren.

Benieuwd wat LimeWise voor jou als Talent kan betekenen? Schrijf je hier gerust vrijblijvend in, wij zijn nieuwsgierig naar jouw ambities!

Inschrijven