X

Squeeze my talent!

Docent duits 1e graads

Docent duits 1e graads zoekt geschikte baan

Ben je op zoek naar een docent duits 1e graads vacature? Je hebt zin om dit vak te gaan geven aan de leerlingen? Het kan lastig zijn om een geschikte school te vinden. Waar voel je jezelf thuis? Wil je het liefst je niveau als docent nog een treetje hoger krijgen? Kom dan op expeditie bij LimeWise. Graag helpen we jou bij het verder ontwikkelen van je talent. Ook voor het vinden van de juiste school zijn wij je ideale partner.

Je bent docent duits 1e graads en zoekt een geschikte werkplek? Kijk op de website van LimeWise. Wij bieden ook jou perspectief. Op de site zie je dat we een heel aantal vacatures hebben. Staat de juiste er niet tussen? Geen nood, maar neem gewoon even contact met ons op. Er komen heel regelmatig nieuwe vacatures binnen. Wij zijn er voor het zoeken van een geschikte werkplek, maar dat is niet het enige dat we je bieden. Ook een intensieve begeleiding is mogelijk bij ons. Ga je ook op expeditie? Een ervaren en gekwalificeerde coach begeleidt jou dan twee jaar lang. Jij gaat intussen aan de slag bij een of meerdere scholen of onderwijsinstellingen. We zorgen ervoor dat je de kneepjes van het vak in de vingers krijgt.
Je zoekt een vacature docent duits 1e graads? Kunnen wij je van dienst zijn bij het vinden van de juiste onderwijsinstelling? Ga je meteen mee op expeditie en ontwikkel je jouw specifieke talent? Maak je gebruik van ons opleidingsprogramma, dan zul je enorm groeien in je vak. Je betekent op die manier een regelrechte aanwinst voor iedere school. Er is tijdens de opleiding aandacht voor onder andere effectief communiceren, presentatietechnieken, feedback geven en ontvangen en creatief denken. Wil je meer weten over dit opleidingsprogramma? Breng dan een bezoekje aan onze website of bel met een van onze medewerkers. Je wilt graag professionele begeleiding bij de start van je loopbaan? Een garantie op een uitdagende baan in het onderwijs lijkt je ook niet verkeerd? Dan moet je zeker bij LimeWise zijn.

Benieuwd wat LimeWise voor jou als Talent kan betekenen? Schrijf je hier gerust vrijblijvend in, wij zijn nieuwsgierig naar jouw ambities!

Inschrijven