X

Squeeze my talent!

Docent economie 1e graads

Vacature voor docent economie 1e graads

Je bent een docent economie 1e graads? Zoek je een leuke school die echt bij je past? Ben je al werkzaam bij een organisatie, maar ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Kijk dan eens naar een interessante vacature voor hbo docent economie bij LimeWise. Wij zijn er voor mensen die niet snel tevreden zijn. We zoeken naar de meest passende baan. Wij hebben een breed netwerk en veel ervaring. Hierdoor lukt het in de meeste gevallen om docenten precies op de goede plek te krijgen. Heb je al een kijkje genomen op onze website? We hebben altijd wel een aantal vacatures. Zit er nu geen vacature tussen voor economie, neem dan toch contact met ons op. Er komen regelmatig nieuwe vacatures binnen en wellicht weten we precies iets uit ons netwerk dat bij jou past.

Als je als docent economie 1e graads een vacature zoekt, ben je bij LimeWise op de goede plek. Daarnaast zijn wij er ook voor scholen en organisaties die enthousiaste docenten zoeken. Kom met uw vacature bij ons en we proberen hem zo snel mogelijk te vervullen. U kunt het hele traject van werven en selecteren aan ons overlaten. Aan de poort selecteren we zeer nauwkeurig, zodat alleen het beste talent overblijft. Of je nu docent bent of dat je geschikte onderwijsprofessionals zoekt, neem vandaag nog contact met ons op.
Je zoekt een vacature docent economie 1e graads waarbij er aandacht is voor jouw persoonlijke ontwikkeling? Dat begrijpen we bij LimeWise als de beste. Neem meteen contact met ons op. Bel ons en je spreekt direct een van onze medewerkers. Je bent welkom bij ons in Tilburg, maar we kunnen ook per telefoon of mail overleggen. We zijn er voor een professionele begeleiding bij de start van je loopbaan in het onderwijs. Ga je met ons in zee, dan heb je garantie op een uitdagende en inspirerende baan in het onderwijs. Natuurlijk zorgen we voor goede secundaire arbeidsvoorwaarden en een prettig salaris. Wat denk je tenslotte van een upgrade van jouw CV? Graag zijn we er voor jou. We zoeken talent. We doen er alles aan om jouw ambities waar te maken. Wil je weten wat we voor jou persoonlijk kunnen betekenen? Schrijf je vrijblijvend in!

Benieuwd wat LimeWise voor jou als Talent kan betekenen? Schrijf je hier gerust vrijblijvend in, wij zijn nieuwsgierig naar jouw ambities!

Inschrijven