X

Squeeze my talent!

Docent economie 2e graads

Als docent economie 2e graads vind je vacature op LimeWise

Je zoekt al langere tijd naar docent economie 2e graads vacature? Je bent niet zomaar met de eerste de beste job tevreden? Je hebt groot gelijk. Als je de school of organisatie vindt waar jouw talent tot bloei komt, pas dan zit je goed. Uiteindelijk zijn ook de leerlingen en de school hier goed mee af. Je zult namelijk minder snel vertrekken als je op een goed passend plekje werkt. LimeWise is er voor het vinden van deze droombaan. Kijk eens op onze website of er een actuele vacature voor docent economie is. Is dat niet het geval, dan mag je evengoed contact met ons opnemen. Ben jij een echte onderwijsprofessional, dan zoeken we jou. Graag ontmoeten we mensen die leerlingen willen begeleiden op de weg naar hun toekomst. Wij zoeken toptalent. Schrijf je vandaag nog geheel vrijblijvend in.

Ben je een startende docent economie 2e graads? Neem contact op met LimeWise. Graag coachen we jou zodat het begin van je loopbaan een groot succes wordt. Natuurlijk zijn ook ervaren docenten welkom bij ons. Misschien ben je toe aan een verandering. Dan denken wij graag op een professionele manier met je mee. We hebben ook speciale aandacht voor beginnende docenten. Veel te vaak zien we starters in het onderwijs afhaken. Graag voorkomen we dat bij jou. Kies voor een intensieve begeleiding en ontwikkel je talent. Als je in Tilburg of omgeving woont, kom dan gerust een keer bij ons langs. Dan kunnen we rustig bespreken wat jouw wensen zijn en wat wij je kunnen bieden. Woon je aan de andere kant van het land en wil je toch gebruikmaken van onze diensten, dan doen we het gewoon telefonisch. Bel je op werkdagen, dan is er de hele dag een medewerker beschikbaar.
De vacature docent economie 2e graads is bij LimeWise op de juiste plek. Wij brengen talent precies daar waar het moet zijn. Natuurlijk zoekt u voor uw vacature enthousiaste docenten. Wij zijn bij de werving en de selectie uiterst kritisch. De vacature moet vervuld worden. Maar toch niet tegen elke prijs? Bij LimeWise vindt u gegarandeerd talent. Ben jij degene die we zoeken? Neem snel contact op. Wij bieden je perspectief. Kies voor een intensieve, persoonlijke begeleiding.

Benieuwd wat LimeWise voor jou als Talent kan betekenen? Schrijf je hier gerust vrijblijvend in, wij zijn nieuwsgierig naar jouw ambities!

Inschrijven