X

Docent Economie – Heel Nederland

Introductie

Hey there economy talent! Squeeze your talent by LimeWise
In het dagelijkse leven hebben we op verschillende manieren met economie te maken, denk bijvoorbeeld aan werkeloosheid, de overheid, welvaart en de diverse bestedingspatronen. Als docent economie leer je leerlingen om door een economische bril te kijken. Je houdt je bezig met diverse economische vraagstukken. Dankzij jou begrijpen leerlingen beter hoe de maatschappij in elkaar steekt en krijgen ze meer inzicht in de actualiteiten. Je bereidt de leerlingen voor op hun financiële toekomst, durf jij het aan om de lesstof op een verfrissende en enthousiaste manier over te brengen? Schrijf je dan bij LimeWise in!

Organisatie

LimeWise biedt jou perspectief! Intensieve begeleiding, jouw talent en persoonlijke ontwikkeling staan bij ons centraal. Op basis van je ambities geven wij richting aan de verdere ontwikkeling van jouw onderwijscarrière. Samen met een persoonlijke coach ga je op expeditie om te ontdekken waar jouw uitdagingen liggen en vast te stellen wat jij wil bereiken. Jou begeleiden en de fijne kneepjes van het vak leren is waar wij goed in zijn, let’s squeeze your talent!

Functie

Als docent economie heb je een veelzijdige baan met een uiteenlopend takenpakket dat bepaalde kwaliteiten vereist. Tot jouw takenpakket behoren o.a.: het voorbereiden van lessen, het lesgeven, ontwikkelen en afnemen van toetsen, klassenmanagement en het coachen en inspireren van leerlingen. Om dit succesvol te kunnen realiseren is het van belang dat je beschikt over sterk analytisch denkvermogen en goed ontwikkelde sociale en communicatieve vaardigheden. Daarnaast ben je overtuigend, vernieuwend en haal je veel energie uit het overdragen van kennis. Maar het allerbelangrijkste jouw oprechte interesse in economische actualiteiten én de leerlingen!

Functie-eisen

Ben jij bijna klaar met jouw opleiding tot docent economie of ben je al in het bezit van een eerste- en/of tweedegraads lesbevoegdheid? LimeWise is op zoek naar inspirerende docenten die samen met ons het verschil willen maken binnen de onderwijssector en;

• In het bezit zijn van (of studerende zijn voor) een onderwijsbevoegdheid

• Of interesse hebben in een zij instroom traject

• Beschikken over Hbo werk- en denkniveau

• Per direct beschikbaar zijn voor 0,2-0,8 fte per week

• Creatief zijn en out of the box denken

• Op een inspirerende en vernieuwende manier lesgeven

• Oprecht geïnteresseerd zijn in de leefomgeving en interesses van leerlingen

• Hun enthousiasme voor alles wat met economie te maken heeft weten over te dragen

Aanbod

LimeWise reikt jou als onderwijstalent graag alles aan wat jij nodig hebt om jouw ambities waar te kunnen maken en jouw talent verder te ontwikkelen. Denk hierbij aan intensieve persoonlijke begeleiding, een uitgebreid netwerk, gevarieerde werkzaamheden en opleidingsmogelijkheden.

Durf jij het aan om de generatie van morgen klaar te stomen voor de economische toekomst? Squeeze and pick this job en schrijf je in als onderwijstalent bij LimeWise!

Inlichtingen

Benieuwd wat LimeWise voor jou als docent kan betekenen? Schrijf je hier gerust vrijblijvend in, wij zijn nieuwsgierig naar jouw ambities! Wil je meer informatie ontvangen? Wij vertellen jou graag meer!

Sollicitatie

Team LimeWise 013-2118448

Tags: