X

Squeeze my talent!

Docent engels 1e graads

Je bent docent engels 1e graads en zoekt een job?

Als jij zoekt naar een docent engels 1e graads vacature en je hebt talent, dan zoeken wij jou. Of je nu wilt werken in VO, HBO of MBO, wij zijn er voor je. Wij zoeken altijd talent. Zag je al een vacature en overweeg je te solliciteren? Neem contact op met LimeWise. Je kunt ons bellen, mailen of het contactformulier invullen. Ook ben je welkom voor een bezoekje aan ons kantoor in Tilburg. Wij zien het liefst docenten terecht komen op de plek waar ze passen. Alleen dan zul je met passie je werk doen. En op die manier heeft de school ook echt iets aan je. Heb je zelf al helemaal helder waar je talenten liggen? Neem contact met ons op en we zijn er voor de perfecte match tussen jou en de vacature.

Je bent docent engels 1e graads en haalt het liefst het allerbeste uit jezelf? Dan zijn wij elkaars ideale partner. Dat is namelijk ook waar wij naar streven. Inmiddels hebben we zeer veel ervaring op dit terrein. Je hebt een vacature gevonden, maar twijfelt ernstig of je moet solliciteren? Kom dan zeker bij ons langs. Wij nemen alle tijd voor je. Solliciteer niet zomaar op de eerste de beste school. Profiteer van onze begeleiding en ontdek welke organisatie het beste bij jou past. Wij hebben een groot netwerk en met onze hulp kom je op veel scholen binnen. Proef dan de sfeer en kijk waar jouw talenten tot bloei kunnen komen.
Misschien zoek je naar een geschikte vacature docent engels 1e graads en lukt het tot nog toe niet om iets te vinden. Schrijf je in bij LimeWise. Als we dan iets ontdekken dat bij jou past, trekken we meteen bij je aan de bel. We koppelen je aan een persoonlijke coach. Deze denkt op een professionele wijze met je mee. Maak een groot succes van je loopbaan. Ga voor het beste! Heb je talent? Dan zoeken wij jou.

Benieuwd wat LimeWise voor jou als Talent kan betekenen? Schrijf je hier gerust vrijblijvend in, wij zijn nieuwsgierig naar jouw ambities!

Inschrijven