X

Squeeze my talent!

Docent engels 2e graads

Startende docent engels 2e graads

Je zoekt als startende docent een engels 2e graads vacature? Dan ben je van harte welkom bij LimeWise. Waarschijnlijk heb je al gemerkt dat je ook als beginnende docent op diverse plekken aan de slag kunt. Maar wat is nu echt verstandig? Waar ga jij als docent floreren? Waar kun je je specifieke talenten ontwikkelen? Wij kijken en denken graag met je mee. We hebben een breed netwerk en proberen een vacature te vinden die je past als een jasje. Uiteraard wil je snel starten met het lesgeven. Daar heb je tenslotte de diploma’s voor behaald. Het zou jammer zijn als je op een school terecht komt waar je je niet thuis voelt. Neem vandaag nog contact op met LimeWise. Samen komen we er gegarandeerd uit.

Als docent engels 2e graads zoek je een leuke school? Heb je al bij de vacatures op onze website gekeken? Wellicht zag je een vacature die je aanspreekt. Bel of mail ons en we kunnen je alle details over de vacature vertellen. Het kan ook dat er geen vacature voor docent engels beschikbaar is. Neem ook dan even contact op, want er komen vrijwel dagelijks nieuwe vacatures bij ons binnen. Hebben we, samen met jou, de geschikte plek gevonden, dan mag je ook daarna nog gebruikmaken van onze expertise. Graag helpen we je met het verwezenlijken van je ambities. Als starter komt er veel op je af. Wij zijn er dan voor het noodzakelijke steuntje in de rug. Als je dat op prijs stelt zijn er eventueel ook nog verdere opleidingsmogelijkheden.
Een vacature docent engels 2e graads kan uiteraard ook ingevuld worden door een ervaren docent. Misschien ben je toe aan een nieuwe uitdaging. Ook dan is LimeWise je ideale partner. Schrijf je in voor onze vacatures en vind binnen korte tijd de ultieme droombaan. Alle onderwijstalenten zijn welkom bij ons. Het inschrijven verplicht je verder tot niets. Dit is geheel vrijblijvend. Laat je weten wat jouw ambities zijn?

Benieuwd wat LimeWise voor jou als Talent kan betekenen? Schrijf je hier gerust vrijblijvend in, wij zijn nieuwsgierig naar jouw ambities!

Inschrijven