X

Squeeze my talent!

Docent nederlands 1e graads

Je bent docent nederlands 1e graads?

Je zoekt als docent nederlands 1e graads een vacature? Het is prachtig om leerlingen en studenten meer bij te brengen op het gebied van de Nederlandse taal. Spelling, grammatica en woordsoorten benoemen is meestal niet direct populair bij de leerlingen. Het is een uitdaging om ze dan toch de benodigde kennis bij te brengen. Is dat jouw passie? Zoek je daarom naar een geschikte werkplek? Of dit nu is als startende of ervaren docent, het is belangrijk om een vacature te vinden die bij je past. LimeWise is daarbij je ideale partner. Neem contact met ons op en wij zorgen voor een persoonlijke coach. Er zijn natuurlijk vacatures genoeg. Toch is meteen op de eerste de beste vacature solliciteren vaak niet verstandig. Wij kijken op een deskundige wijze mee en ontdekken dan waar jouw ambities liggen. Dankzij ons grote netwerk vinden we vaak al snel een goed passende werkplek.

Als docent nederlands 1e graads die voor het eerst of voor een tweede keer een werkplek zoekt, ben je bij LimeWise aan het juiste adres. Je kunt bij ons sparren met collega’s. Het is mogelijk om mee te kijken in de keuken van verschillende scholen en organisaties. We bieden je opleidingsmogelijkheden. Ook ontvang je een persoonlijke coach die je intensief begeleidt. Je mag altijd alle vragen stellen. Zeker startende docenten hebben nogal eens de ervaring dat ze meteen in het diepe worden gegooid. LimeWise is er dan voor je. Wij denken altijd op een professionele wijze met je mee.
Je vond een vacature docent nederlands 1e graads op onze website en onze manier van werken spreekt je aan? Overweeg dan of je een keer bij ons in Tilburg langs kunt komen. We plannen ruim de tijd in voor een persoonlijk en vrijblijvend gesprek. Vind je de afstand te groot, dan kunnen we ook telefonisch met elkaar overleggen. We bekijken of de gevonden vacature matcht met jouw kwaliteiten en ambities. Zo niet, dan kijken we samen verder. Wij koppelen je zodanig aan de arbeidsmarkt dat dit voor alle partijen tot tevredenheid is. Dankzij ons grote netwerk kunnen we heel gericht een school voor je zoeken. Maak kennis met LimeWise. Ontdek onze enorme passie voor het onderwijs. Wij gaan ervoor. We vinden het belangrijk dat jij als docent bloeit en groeit.

Benieuwd wat LimeWise voor jou als Talent kan betekenen? Schrijf je hier gerust vrijblijvend in, wij zijn nieuwsgierig naar jouw ambities!

Inschrijven