X

Docent NT2 – IJmuiden

Introductie

Voor een school in de omgeving Haarlem en Hoofddorp zijn wij op zoek naar een docent NT2. De vacature is breed in te vullen, dus je kan zowel solliciteren als je parttime of fulltime beschikbaar bent. Ben jij een )(bijna afgestudeerde) NT2 docent en op zoek naar een nieuwe uitdaging bij een MBO-instelling? Dan komen we graag in contact met jou!

Organisatie

LimeWise biedt jou perspectief! Intensieve begeleiding, jouw talent en persoonlijke ontwikkeling staan bij ons centraal. Op basis van jouw ambities geven wij richting aan de verdere ontwikkeling van jouw carrière. Samen met jouw persoonlijke coach ga je op expeditie om te ontdekken waar jouw uitdagingen liggen en vast te stellen wat jij wil bereiken. Jou begeleiden en de fijne kneepjes van het vak leren is waar wij goed in zijn, let’s squeeze your talent!

Functie

Om succesvol te kunnen zijn is het van belang dat je beschikt over aantoonbare vakkennis en praktijkervaring binnen één van de tekortvakken en enthousiast bent om jouw kennis te delen. Je wil graag de overstap maken naar het onderwijs en hebt wellicht al wat ervaring opgedaan binnen jouw huidige functie bijvoorbeeld doormiddel van het verzorgen van interne trainingen. Door zij-instromer te worden, breng jij de praktijk naar het klaslokaal. LimeWise helpt jou graag op weg om dit te kunnen realiseren!

Het zij instroom programma van LimeWise bestaat uit een verkort opleidingstraject voor professionals die op dit moment geen docent zijn, maar beschikken over de ambitie en drive om met veel enthousiasme aan de slag te gaan als docent. Dit programma bestaat uit een samenwerking tussen een hogeschool, een schoolinstelling en LimeWise. Samen zorgen wij ervoor dat jij de stap naar de onderwijssector in korte tijd met de juiste persoonlijke begeleiding en aandacht kunt realiseren.

Functie eisen

Toevallig ben ik inderdaad op zoek naar de mogelijkheid om de overstap te kunnen maken naar de onderwijssector en kan ik niet wachten om mijn kennis en praktijkervaring te kunnen delen! Maar zoeken jullie mij wel echt? Let’s See!

• Je bent in het bezit van een afgeronde hbo en/of wo opleiding

• Je beschikt over (voor het onderwijs) relevante praktijkervaring en maatschappelijke kennis

• Je bent communicatief sterk en vaardig

• Je bent bereid om te investeren in jouw toekomstige onderwijs carrière

Als je aan bovenstaande voorwaarden voldoet en we met elkaar kennis hebben gemaakt, zal LimeWise in samenwerking met een hogeschool een geschiktheidsonderzoek afnemen. Dit onderzoek bestaat o.a. uit de landelijke toetsen taal- en rekenvaardigheid en opstellen van een portfolio. Wanneer jouw score hierop positief is, kun je starten met ons uitdagende opleidingstraject. Gedurende dit traject volg je de opleiding en krijg je een aanstelling bij een school. De kosten van deze opleiding komen voor rekening van de werkgever.

Aanbod

LimeWise reikt jou als talent graag alles aan wat jij nodig hebt om jouw ambities waar te kunnen maken en jouw talent verder te ontwikkelen. Denk hierbij aan intensieve persoonlijke begeleiding, een uitgebreid netwerk, gevarieerde werkzaamheden en opleidingsmogelijkheden.

Maak jij met jouw praktijkkennis en enthousiasme het verschil binnen de onderwijssector? Squeeze and pick this job en schrijf je vandaag nog in bij LimeWise!

Inlichtingen

Benieuwd wat LimeWise voor jou als zij-instromer kan betekenen? Schrijf je hier gerust vrijblijvend in, wij zijn nieuwsgierig naar jouw ambities! Wil je meer informatie over dit interessante opleidingstraject? Wij vertellen jou graag meer!

Sollicitatie

Team LimeWise 013-2118448

Tags: