X

Docent PIE – Heel Nederland

Introductie

Hey there teacher! Squeeze your talent by LimeWise!

Lijkt het jou leuk om leerlingen te laten zien welke rol techniek speelt in ons dagelijks leven en beschik jij over inspirerende praktijkvoorbeelden? Lees dan snel verder..

Organisatie

LimeWise biedt jou perspectief! Intensieve begeleiding, jouw talent en persoonlijke ontwikkeling staan bij ons centraal. Op basis van jouw ambities geven wij richting aan de verdere ontwikkeling van jouw onderwijscarrière. Samen met je persoonlijke coach ga je op expeditie om te ontdekken waar jouw uitdagingen liggen en om vast te stellen wat jij wil bereiken. Onderwijstalent begeleiden en hen de fijne kneepjes van het vak leren is waar wij goed in zijn, let’s squeeze your talent!


Functie

Als docent heb je een veelzijdige baan met een uiteenlopend takenpakket dat bepaalde kwaliteiten vereist. Tot jouw takenpakket behoren o.a.: het voorbereiden van lessen, het lesgeven, ontwikkelen en afnemen van toetsen, klassenmanagement en het coachen en inspireren van leerlingen. Ook het voeren van (soms moeilijke) gesprekken met ouders en leerlingen behoort tot jouw taken. Om het docentschap aan te kunnen is het van belang dat je beschikt over een analytisch denkvermogen en sterke sociale en communicatieve vaardigheden. Daarnaast ben je overtuigend, vernieuwend en haal je veel energie uit het overdragen van kennis. Maar het allerbelangrijkste is oprechte interesse in de taal én de leerlingen!


Functie-eisen

Ben jij bijna klaar met de opleiding tot docent PIE of ben je al in het bezit van een eerste- en/of tweedegraads lesbevoegdheid voor dit vak? LimeWise is op zoek naar inspirerende docenten die samen met ons het verschil willen maken binnen de onderwijssector en;

• In het bezit zijn (of studerende zijn voor) een onderwijsbevoegdheid

• Beschikken over Hbo werk- en denkniveau

• Per direct beschikbaar zijn voor 0,4-0,8 fte per week

• Creatief zijn en out of the box denken

• Op een inspirerende en vernieuwende manier lesgeven

• Affiniteit hebben met diverse doelgroepen leerlingen

• Oprecht geïnteresseerd zijn in de leefomgeving en interesses van leerlingen

• Hun enthousiasme voor de Engelse taal weten over te brengen op de leerlingen

• Helder en duidelijk zijn en open staan voor feedback


Aanbod

LimeWise reikt jou als onderwijstalent graag alles aan wat jij nodig hebt om jouw ambities waar te kunnen maken en jouw talent verder te ontwikkelen. Denk hierbij aan intensieve persoonlijke begeleiding, een uitgebreid netwerk, gevarieerde werkzaamheden en opleidingsmogelijkheden.

Ben jij de docent die leerlingen helpt hun internationale ambities waar te maken en voor te bereiden op de maatschappij van vandaag en morgen? Squeeze and pick this job en schrijf je vandaag nog in als onderwijstalent bij LimeWise!


Inlichtingen

Benieuwd wat LimeWise voor jou als docent kan betekenen? Schrijf je hier gerust vrijblijvend in, wij zijn nieuwsgierig naar jouw ambities! Wil je meer informatie ontvangen? Wij vertellen jou graag meer!

Sollicitatie

Team LimeWise 013-2118448

Tags: