X

Docent Techniek – Heel Nederland

Introductie

Hey there technic talent!Squeeze your talent by LimeWise
Ben jij nu werkzaam binnen de techniek en kun je niet wachten om jongeren te enthousiasmeren en inspireren om te gaan werken binnen de technische sector? Jij haalt veel energie uit het bedenken van oplossingen en het bouwen van technische modellen. Heb je daarnaast veel ervaring met machines, gereedschappen en ben je sterk in rekenen. Meld je dan nu aan bij LimeWise en deel jouw kennis en passie met de techneuten van de toekomst!

Organisatie

LimeWise biedt jou perspectief! Intensieve begeleiding, jouw talent en persoonlijke ontwikkeling staan bij ons centraal. Op basis van jouw ambities geven wij richting aan de verdere ontwikkeling van jouw onderwijscarrière. Samen met een persoonlijke coach ga je op expeditie om te ontdekken waar nog uitdagingen liggen en vast te stellen wat jij wil bereiken. Jou begeleiden en de fijne kneepjes van het vak leren is waar wij goed in zijn, let’s squeeze your talent!

Functie

Als docent techniek heb je een veelzijdige baan met een uiteenlopend takenpakket dat bepaalde kwaliteiten vereist. Tot jouw takenpakket behoren o.a.: het voorbereiden van lessen, het lesgeven, ontwikkelen en afnemen van toetsen, klassenmanagement en het coachen en inspireren van leerlingen. Om dit succesvol te kunnen realiseren is het van belang dat je beschikt over sterk analytisch denkvermogen en goed ontwikkelde sociale en communicatieve vaardigheden. Daarnaast ben je overtuigend, vernieuwend en haal je veel energie uit het overdragen van kennis. Maar het allerbelangrijkste jouw oprechte interesse in technische vraagstukken én de leerlingen!

Functie-eisen

Ben jij bijna klaar met jouw opleiding tot docent techniek of ben je al in het bezit van een eerste- en/of tweedegraads lesbevoegdheid? LimeWise is op zoek naar inspirerende docenten die samen met ons het verschil willen maken binnen de onderwijssector en;

• In het bezit zijn van (of studerende zijn voor) een onderwijsbevoegdheid

• Of interesse hebben om vanuit de praktijk in te stomen in een zij instroom traject

• Beschikken over Hbo werk- en denkniveau

• Per direct beschikbaar zijn voor 0,3-0,6 fte per week

• Op een inspirerende en vernieuwende manier lesgeven

• Oprecht geïnteresseerd zijn in de leefomgeving en interesses van leerlingen

• Hun enthousiasme voor techniek weten over te dragen

Aanbod

LimeWise reikt jou als onderwijstalent graag alles aan wat jij nodig hebt om jouw ambities waar te kunnen maken en jouw talent verder te ontwikkelen. Denk hierbij aan intensieve persoonlijke begeleiding, een uitgebreid onderwijsnetwerk, gevarieerde werkzaamheden en opleidingsmogelijkheden. Zorg jij ervoor dat het hart van jongeren sneller gaat kloppen voor techniek? Squeeze and choose this job en schrijf je in als onderwijstalent bij LimeWise!

Inlichtingen

Benieuwd wat LimeWise voor jou als docent kan betekenen? Schrijf je hier gerust vrijblijvend in, wij zijn nieuwsgierig naar jouw ambities! Wil je meer informatie ontvangen? Wij vertellen jou graag meer!

Sollicitatie

Team LimeWise: 013-2118448

Tags: