X

Squeeze my talent!

Docent wiskunde 1e graads

Vind docent wiskunde 1e graads via detacheringsbureau

Met uw docent wiskunde 1e graads vacature bent u bij LimeWise aan het juiste adres. Wij hebben inmiddels veel ervaring op de onderwijsarbeidsmarkt. Het traject van werving en selectie kunt u met een gerust hart aan ons overlaten. Wij zoeken talent. Op die manier kunnen we ook u gepassioneerde docenten aanbieden. Vakmensen die gaan voor de leerling en voor hun vak. Ook bij wiskunde is dat erg belangrijk.

Zoekt u een startende docent wiskunde 1e graads? Vaak zijn deze mensen erg enthousiast over hun vak. Ook popelen ze om kennis en vaardigheden over te brengen aan hun leerlingen. Helaas liggen er nogal wat valkuilen op de loer. Niet zelden beslist een startende docent al binnen een half jaar het bijltje erbij neer te gooien. Daar zit u uiteraard niet op te wachten. Wij zijn er daarom ook voor een intensieve begeleiding. Het talent dat wij u aanbieden betekent echt een meerwaarde voor uw organisatie of school
Uw vacature docent wiskunde 1e graads is bij ons in goede handen. De mensen die wij aanbieden zijn reeds geselecteerd op een aantal specifieke kwaliteiten. Onze werkwijze spreekt u aan? Wilt u meer informatie? Vul gerust het contactformulier in. We kunnen ook direct een afspraak maken voor een persoonlijk gesprek.

Benieuwd wat LimeWise voor jou als Talent kan betekenen? Schrijf je hier gerust vrijblijvend in, wij zijn nieuwsgierig naar jouw ambities!

Inschrijven