X

Squeeze my talent!

Docent wiskunde 2e graads

Een geschikte docent wiskunde 2e graads vindt u via LimeWise

Uw docent wiskunde 2e graads vacature kan lastig opgevuld worden? U heeft al diverse advertenties geplaatst? Komt er geen een sollicitant? Het kan ook dat u al een aantal gesprekken heeft gevoerd, maar dat geen enkele kandidaat echt binnen het plaatje past. Dan is het de hoogste tijd om LimeWise in te schakelen. Wij zijn een persoonlijk en betrokken uitzendbureau. Wij hebben regelmatig talentvolle kandidaten beschikbaar.

De docent wiskunde 2e graads die perfect past op uw school, vindt u bij ons. Wij zijn er voor zowel de werving als de selectie. Wij zoeken voornamelijk naar talent. Naar jongere of oudere mensen die een passie hebben voor het onderwijs. Dat is een belangrijke voorwaarde die wij stellen. Uiteindelijk bent u daar goed mee af. Deze mensen vertrekken meestal niet binnen een paar maanden. Ook zijn ze bereid om zichzelf verder te ontwikkelen.
Als je een vacature voor docent wiskunde 2e graads zoekt, mag je bij ons aankloppen. LimeWise is er voor zowel de scholen als de kandidaten. Zoek je een geschikte werkplek, neem dan contact met ons op. Wij zijn ervan overtuigd dat docenten en organisaties bij elkaar moeten passen. We hebben een breed netwerk, dus meestal vinden we al snel een geschikte school. Schrijf je geheel vrijblijvend bij ons in.

Benieuwd wat LimeWise voor jou als Talent kan betekenen? Schrijf je hier gerust vrijblijvend in, wij zijn nieuwsgierig naar jouw ambities!

Inschrijven