X

In search of talent!

Gedreven onderwijstalenten met passie voor hun vak, die wil elke school toch in haar team!

Bent u op zoek naar onderwijstalent dat toegevoegde waarde en vernieuwing biedt voor uw school? Een talent die de mouwen op stroopt en het maximale uit zichzelf haalt? Een gepassioneerde onderwijsprofessional die met zijn vak bezig is en continu op zoek is naar verbetering? Bij LimeWise vindt u onderwijsprofessionals die allemaal een ding gemeen hebben; Talent voor hun vak!

 

Door onze gedegen selectie aan de poort, werken we met de meest getalenteerde mensen uit de markt. Onze “handpicked” talenten verstaan hun vak en staan iedere dag met passie voor de klas!

Onderwijswerkgevers die talentmanagement succesvol weten in te zetten, behalen daarmee een groot concurrentievoordeel en hebben gemiddeld 40% minder verloop en 38% meer betrokken personeel!

Naast dat wij veel ervaring hebben in het werven van onderwijstalent, zijn wij juist sterk in het “empoweren” van onderwijstalenten. Dit betekent aandacht voor de ontwikkeling van professionele, persoonlijke en onderwijskundige vaardigheden. LimeWise zorgt dat het geleerde ook daadwerkelijk in de praktijk wordt gebracht door te zorgen voor goede begeleiding door ervaren en gekwalificeerde coaches.

 

Wat LimeWise daarnaast belangrijk vindt is dat ons opleidingsprogramma van de individuele talentvolle onderwijsprofessional naadloos aansluit op de dagelijkse praktijk voor de klas. Met een doelgericht leertraject, binden en boeien wij talenten, zo zorgen we er samen voor dat talenten verbonden blijven aan uw school en voorkomen we vroegtijdige uitval.

LimeWise Werving&selectie

Bij het aantrekken van de juiste mensen voor uw onderwijsinstelling speelt werving & selectie een belangrijke rol. Wij hebben jarenlange ervaring met het werven en selecteren van getalenteerde docenten binnen het VO, MBO en HBO. LimeWise verzorgt altijd het volledige werving- en selectietraject wanneer u een onderwijstalent via ons inzet.

LimeWise opleidingsprogramma

LimeWise biedt talent perspectief!

 

Intensieve begeleiding en de persoonlijke ontwikkeling van het onderwijstalent staan bij ons centraal. In een opleidingsprogramma geven wij richting aan het ontwikkelen van de professionele, persoonlijke en onderwijskundige vaardigheden. Samen met een ervaren en gekwalificeerde coach gaan we gedurende twee jaar op expeditie en gaan onze talenten als vakdocent aan de slag bij een of meerdere onderwijsinstellingen. Intensieve begeleiding en de talenten de fijne kneepjes van het onderwijsvak leren is waar we in uitblinken!

 

In ons opleidingsprogramma besteden we o.a. aandacht aan:

  • Klassenmanagement
  • Effectief communiceren
  • 21 st Century Skills
  • Presentatietechnieken
  • Feedback geven en ontvangen
  • Time- en zelfmanagement
  • Kennismaking met NLP
  • Creatief denken

 

Let’s squeeze that talent!

LimeWise is specialist op het gebied van werving en begeleiding van onderwijstalent.

Heeft u een vraag over onze dienstverlening of bent u benieuwd welke onderwijstalenten wij beschikbaar hebben? Onze talentmanagers voorzien u graag van een goed en geheel vrijblijvend advies.

Neem contact op