X

Squeeze my talent!

Uitzendbureau leerkrachten

Uniek uitzendbureau leerkrachten

Als je naar een uniek en betrokken uitzendbureau voor leerkrachten zoekt, moet je bij LimeWise zijn. Zowel scholen die docenten zoeken als leerkrachten die een geschikte baan willen, zijn bij ons op de goede plek. Werk je momenteel buiten het onderwijs, maar wil je nu toch eindelijk je droom achterna gaan? Die ligt in het overdragen van kennis aan de nieuwe generatie? Neem dan zeker contact op met LimeWise. Werk je al een tijd op een school of bij een organisatie, maar ben je toe aan een switch? Wij zijn er voor een persoonlijke begeleiding daarbij. We hebben een groot netwerk van verschillende opdrachtgevers die naar talent zoeken. Graag kijken we of er een match te maken is met jou. Je kunt meteen even een bezoekje brengen aan onze website. Wellicht zie je direct de baan die het moet worden voor jou.

Heb je al even op onze website voor uitzendbureau leerkrachten gekeken? Zag je nu niet direct de baan waar je warm van wordt? Dit is geen enkel probleem, want er is meer mogelijk bij ons. Continue krijgen we nieuwe opdrachten binnen. Neem contact met ons op en vertel ons waar jouw ambities liggen. De kans is groot dat we op korte termijn ook een geschikte plek vinden voor jou. Ook starters in het onderwijs zijn welkom bij ons. Wij bieden dan juist jou een intensieve begeleiding. Hierdoor wordt de start van je carrière gegarandeerd een succes. De kans is groot dat je nog een passende cursus of opleiding wilt volgen. Ook dan denken wij met je mee. Het ontwikkelen van jouw talent is onze passie.
Ons leerkrachten uitzendbureau heeft een passie voor talent. Heb jij een passie voor het onderwijs? Dan passen wij precies bij elkaar. Elk talent is welkom bij ons. Of je nu veel of geen ervaring hebt, maar zeker gebruik van onze diensten. Het kan maar zo dat je je onderwijsdiploma op zak hebt. En nu weet je niet hoe je verder moet. Er zijn zoveel vacatures en zoveel verschillende scholen en organisaties. Waar ben jij nu echt op je plek? Als dat jouw vraag is, zijn wij jouw ideale partner. Twijfel je nog over de specifieke doelgroep die je les wilt geven? Wij helpen je bij deze zoektocht.

Benieuwd wat LimeWise voor jou als Talent kan betekenen? Schrijf je hier gerust vrijblijvend in, wij zijn nieuwsgierig naar jouw ambities!

Inschrijven