X

Squeeze my talent!

Vacature docent mbo

Een vacature docent mbo vraagt om onderwijstalent

Op de website van LimeWise vind je ongetwijfeld een geschikte vacature mbo docent. Als jij een echte onderwijsprofessional bent, zijn wij op zoek naar jou. We komen graag in contact met mensen die leerlingen willen begeleiden op weg naar de toekomst. We zoeken talent en bedrevenheid. Kijk op onze website of de vacature voor mbo docent jou aanspreekt. Misschien is er op dit moment niet echt iets passend, maar wellicht morgen wel. Schrijf je vandaag nog in en de toekomst ligt voor je open.

Geïnteresseerd in vacature mbo docent? Neem contact op met LimeWise. Of je nu een starter bent in het onderwijs of dat je al jaren ervaring hebt, kijk of de mbo docent vacatures op onze site jou aanspreken. Voor zowel ervaren als startende docenten zijn wij de ideale partner. Misschien ben je toe aan een switch in je carrière. Wij begeleiden je intensief en helpen je om op de juiste plek te komen. Zeker startende docenten zijn ook van harte welkom bij LimeWise. Wij vinden het jammer dat zoveel onderwijsprofessionals na korte tijd het onderwijs alweer verlaten. Kies voor een intensieve begeleiding en haal het maximale uit jezelf.
Neem contact met ons op voor de mbo docent vacatures. Woon je in Tilburg of omgeving en spreekt de vacature docent mbo je aan? Kom dan gerust langs op ons kantoor in Tilburg. We nemen alle tijd voor een persoonlijk gesprek. Misschien vind je de afstand te groot, dan mag je ons ook bellen. Op werkdagen is er de hele dag een medewerker beschikbaar om je te woord te staan. Ook een e-mail sturen behoort tot de mogelijkheden.

Benieuwd wat LimeWise voor jou als Talent kan betekenen? Schrijf je hier gerust vrijblijvend in, wij zijn nieuwsgierig naar jouw ambities!

Inschrijven