X

Squeeze my talent!

Vacature docent scheikunde

Een vacature docent scheikunde

Als u een docent scheikunde vacature heeft, bent u zeker niet de enige school. Nu het economisch goed gaat, liggen de banen in het onderwijs voor het oprapen. Prettig voor docenten die een baan zoeken, maar niet altijd voor u. Neem daarom contact op met LimeWise. Wij zoeken voor u naar talent. Naar mensen met een passie voor het onderwijs.

Als de vacature voor docent scheikunde is ingevuld hoopt u natuurlijk dat u een goede onderwijsprofessional hebt binnengehaald. Doet u dit via LimeWise, dan vergroot u de kans daarop. Na het zoeken en vinden van toptalent houdt het voor ons nog niet op. Wij bieden ook een intensieve begeleiding aan de docenten. Zeker starters in het onderwijs lopen het risico snel af te haken. Dankzij onze coaching is de kans op succes een stuk groter. Docenten die lang werkzaam blijven bij uw organisatie zijn gunstig voor alle partijen.
Uw vacature voor scheikunde docent is bij ons in goede handen. Bent u geïnteresseerd in wat wij voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op. De contactgegevens zijn te vinden op de website. Vul het contactformulier in of pak meteen de telefoon. U bent ook welkom op ons kantoor in Tilburg. Graag denken we met u mee en proberen we zo snel mogelijk een geschikte scheikundedocent te vinden.

Benieuwd wat LimeWise voor jou als Talent kan betekenen? Schrijf je hier gerust vrijblijvend in, wij zijn nieuwsgierig naar jouw ambities!

Inschrijven