X

Zij-instromer Onderwijs – Heel Nederland

Introductie

Hey there future teacher! Squeeze your talent by LimeWise
Ben jij een vakbekwame professioneel en beschik je over de ambitie om het verschil te maken binnen de onderwijssector? Dan komen wij graag met jou in contact, de onderwijssector staat namelijk te springen om enthousiaste, vakinhoudelijke en praktijkgerichte docenten! Het onderwijstekort zal in de komende jaren verder toenemen, het invullen van openstaande vacatures vormt voor vele schoolinstellingen dan ook een grote uitdaging. Voor de volgende vakken is het lerarentekort het grootst: Nederlands, Engels, Duits, wiskunde, natuurkunde, scheikunde, economie, rekenen, techniek of verpleegkunde. Voor deze vakgebieden zijn wij momenteel hard op zoek. Beschik jij over praktijkervaring binnen één van deze vakgebieden en ben je daarnaast in het bezit van een hbo/wo opleiding? Lees dan snel verder wat wij voor jou kunnen betekenen!

Organisatie

LimeWise biedt jouw perspectief! Intensieve begeleiding, jouw talent en persoonlijke ontwikkeling staan bij ons centraal. Op basis van jouw ambities geven wij richting aan de verdere ontwikkeling van jouw carrière. Samen met jouw persoonlijke coach ga je op expeditie om te ontdekken waar jouw uitdagingen liggen en vast te stellen wat jij wil bereiken. Jou begeleiden en de fijne kneepjes van het vak leren is waar wij goed in zijn, let’s squeeze your talent!

Functie

Om succesvol te kunnen zijn is het van belang dat je beschikt over aantoonbare vakkennis en praktijkervaring binnen één van de tekortvakken en enthousiast bent om jouw kennis te delen. Je wil graag de overstap maken naar het onderwijs en hebt wellicht al wat ervaring opgedaan binnen jouw huidige functie bijvoorbeeld doormiddel van het verzorgen van interne trainingen. Door zij-instromer te worden, breng jij de praktijk naar het klaslokaal. LimeWise helpt jou graag op weg om dit te kunnen realiseren!

Het zij instroom programma van LimeWise bestaat uit een verkort opleidingstraject voor professionals die op dit moment geen docent zijn, maar beschikken over de ambitie en drive om met veel enthousiasme aan de slag te gaan als docent. Dit programma bestaat uit een samenwerking tussen een hogeschool, een schoolinstelling en LimeWise. Samen zorgen wij ervoor dat jij de stap naar de onderwijssector in korte tijd met de juiste persoonlijke begeleiding en aandacht kunt realiseren.

Functie-eisen

Toevallig ben ik inderdaad op zoek naar de mogelijkheid om de overstap te kunnen maken naar de onderwijssector en kan ik niet wachten om mijn kennis en praktijkervaring te kunnen delen! Maar zoeken jullie mij wel echt? Let’s See!

• Je bent in het bezit van een afgeronde hbo en/of wo opleiding

• Je beschikt over (voor het onderwijs) relevante praktijkervaring en maatschappelijke kennis

• Je bent communicatief sterk en vaardig

• Je bent bereid om te investeren in jouw toekomstige onderwijs carrière

Als je aan bovenstaande voorwaarden voldoet en we met elkaar kennis hebben gemaakt, zal LimeWise in samenwerking met een hogeschool een geschiktheidsonderzoek afnemen. Dit onderzoek bestaat o.a. uit de landelijke toetsen taal- en rekenvaardigheid en opstellen van een portfolio. Wanneer jouw score hierop positief is, kun je starten met ons uitdagende opleidingstraject. Gedurende dit traject volg je de opleiding en krijg je een aanstelling bij een school. De kosten van deze opleiding komen voor rekening van de werkgever.

Aanbod

LimeWise reikt jou als talent graag alles aan wat jij nodig hebt om jouw ambities waar te kunnen maken en jouw talent verder te ontwikkelen. Denk hierbij aan intensieve persoonlijke begeleiding, een uitgebreid netwerk, gevarieerde werkzaamheden en opleidingsmogelijkheden.

Maak jij met jouw praktijkkennis en enthousiasme het verschil binnen de onderwijssector? Squeeze and pick this job en schrijf je vandaag nog in bij LimeWise!

Inlichtingen

Benieuwd wat LimeWise voor jou als zij-instromer kan betekenen? Schrijf je hier gerust vrijblijvend in, wij zijn nieuwsgierig naar jouw ambities! Wil je meer informatie over dit interessante opleidingstraject? Wij vertellen jou graag meer!

Sollicitatie

Team LimeWise 013-2118448

Tags: